Smukke lamper til moderne hjem

16 maj 2018 Astrid Pedersen
Smukke lamper til moderne hjem

Når du skal indrette rummene i din bolig, er der mange ting at tage hensyn til. For det første er der rummets generelle disposition. Er der tale om et regulært, firkantet rum, eller er der lagt op til mange hyggehjørner og kringelkroge? Er der højt eller lavt til loftet? Er der direkte lys indfald i dagtimerne, eller er der behov for ekstra belysning på grund af vinduernes placering?

Skab liv og hygge i dine rum med smukke lamper

Og så skal du selvfølgelig overveje, hvilken type indretning, der tiltaler dig. Er du til den minimalistiske stil med de rene linjer og typisk dansk design, eller er du mere traditionelt anlagt? Skal dit rum have et rustikt, urbant eller måske lige frem industrielt præg i sit decor? Skal det være et hyggerum med intim stemning, eller et arbejdsrum, som signalerer funktionalitet og effektivitet? Uanset hvilken type rum, du står for at skulle bygge op og indrette med møbler, tæpper og vægdekorationer, må du ikke glemme belysningen. For lamper indgår i dit rums samlede indretning på linje med de øvrige effekter. Faktisk kan den rette belysning være med til at understrege et rums helt særlige stemning, uanset om denne skal være hjemlig eller eksotisk, elegant eller hyggelig.

Køb lamper online

Du kan med fordel finde inspiration til dit indkøb af lamper til hjemmet på andlight.dk. I den online shop på https://andlight.dk/shop/frontpage.html kan du beundre det store sortiment af lamper fra designer brands som Diesel with Foscarini, Dreizehngrad, DybergLarsen, Established & Sons, Estiluz, Fabbian, Ferm Living, Flos, FontanaArte, Foscarini, Frama, Grupa Products, GUBI, HAY Lamper, Here Comes The Sun, In The Tube, IQlight, ISP, Jake Dyson, Karman, Kartell, Lampe Gras, Le Klint, Lightyears, Louis Poulsen & PH, Luceplan, Lumen Center Italia, lumini, Made By Hand, Northern Lighting, Nuura, NYTA, Original BTC, Parachilna, Paulmann, Philips HUE, Pholc, Please Wait to be Seated, RestartMilano, roommate, Royal Botania, Schottlander og Secto – og bestille direkte online!

Flere nyheder