Hvad skal du gøre, hvis du er låst ude af din lejlighed?

13 januar 2022 Steffen Hansen

advertorial

Det kan ske for selv den bedste, at man kommer til at låse sig ude af sin lejlighed. Man kan have glemt sin nøgle inde på spisebordet eller der er gennemtræk i lejligheden, der gør at døren smækker i, mens du er nede med skraldet. Det kan ske for os alle, men heldigvis er der en løsning på problemet, når uheldet er ude. Læs mere i dette indlæg, hvad du skal gøre, hvis du er smækket ude af din lejlighed. 

 

image

 

1. Ring til en låsesmed

Det åbenlyse valg vil være, at du skal ringe til en låsesmed, hvis du har låst dig selv ude af din lejlighed. En låsesmed har det rette udstyr og værktøj til at kunne låse sig ind i alle typer af låse og døre. Det kan godt blive dyrt med en låsesmed, men det er det, der skal til nogle gange. Heldigvis kan en låsesmed komme relativt hurtigt ud og hjælpe dig med problemet, så du kan komme ind i din lejlighed hurtigt igen. De arbejder i døgndrift, så du kan få hjælp, hvis du har mistet dine nøgler på vej hjem fra byen også. Du finder en låsesmed i Østsjælland ved at søge på Google og så vil de nærmeste låsesmede komme frem til dig. 

 

2. Få en nøgle hos naboen

Hvis du skal undgå en lignende situation, så bør du have din ekstra nøgle hos naboen eller en ven i nærheden af din lejlighed. Det kan jo ske, at du kommer til at miste dine nøgler eller smække dig selv ude igen, så derfor kan du have nøglen liggende hos naboen. På denne måde slipper du for at skulle betale i dyre domme for en låsesmed. Måske I kan få lavet en ordning med, at du også opbevarer en nøgle for ham/hende, så du kan hjælpe din nabo i nød på et tidspunkt. 

Flere Nyheder