Har du prøvet en spise trusse

10 december 2019 Anders Lundtang Hansen
Har du prøvet en spise trusse

Vi må nok lige starte med at advare dig og sige, at hvis du med overskriften på denne artikel begyndte at tænke noget i retning af?

– Nej, hvorfor skulle jeg spise mit/andres undertøj?
– Det kan jo sikkert ikke vaskes!
– Mine udgifter til undertøj vil stige gevaldigt!

så er du med stor sandsynlighed ikke den rette kandidat til at læse videre om emnet at spise trusser, eller også bør du udvide din horisont lidt mere.

For spiselige trusser handler ikke om, at man skal have en kollektion af undertøj til praktisk brug, da det mere er anvendt til stimulering, leg og sex i soveværelset.

Her skal man forestille sig ting som, at man lader trusserne opløses i munden på partneren, som vedkommende langsomt leger sig omkring trusserne på pigen (eller manden) og spiser enkelte langsomt, hurtigt eller pirrende efter lyst.

Hvem har da ikke et lille ønske om, at de bare får revet trusserne af sig, og mens man måske sagtens kunne finde på at gøre den slags, da man var yngre, så har man altså nu dyrt undertøj og trusser, som man ikke ønsker ødelagte.

Derfor er den virkelig smarte løsning i den sammenhæng at få fat i en spiselig trusse, som kan findes under kategorien for erotisk slik på mange sexshops og hjemmesider, der sælger den slags.

De kan fås i mange forskellige smage og størrelser, så man kan få nogle, der passer til mange forskellige personer og smage – og så er de selvfølge ikke direkte usunde at spise, hvis man spiser dem i små mængder og bare tjekker efter, om der er noget i dem, man er allergisk overfor.

Man kan have noget af det liggende i et stykke tid, men med tanke på, at der er tale om en spiselig vare, så skal man nok lige tjekke, hvor længe de givne spiselige trusser kan holde sig, så man ikke ender med at tage nogle frem i mørket, der er blevet for gamle.

Flere Nyheder