Find faglært og ufaglært arbejdskraft gennem et vikarbureau

23 maj 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Mange virksomheder arbejder kontrakt baseret, eller har varierende arbejdsbyrder afhængig af sæsoner. Hører din virksomhed til denne gruppe, har du sikkert ofte brug for vikarer. Og dem kan du finde hos et vikarbureau.

Hvordan hjælper et vikarbureau?

Et vikarbureau kan hjælpe dig med at finde lige præcis de medarbejdere du har brug for. Det er meget nemmere at outsource opgaven med udvælgelse og rekruttering af midlertidige medarbejder til et vikarbureau end selv at skulle løse denne. Hvis du selv påtager dig dette stykke arbejde skal du belave dig på at afsætte store mængder tid og energi – og du vil helt sikkert kunne bruge begge dele på mere formålstjenlig vis i din virksomhed.

Når du lader et vikarbureau finde dine vikarer til dig slipper du for selv at skulle udfærdige jobopslag, gennemlæse ansøgninger, og udvælge kandidater til samtale. Og vigtigst af alt undgår du at skulle sætte mange timer af til afholdelse af disse samtaler.

vikarbureau

Et professionelt vikarbureau vil hurtigt kunne fremsøge de rette kandidater til dig gennem en emnebank eller search and select database indeholdende oplysninger omkring dygtige håndværkere og fagfolk som står klar til at varetage en vikar tjans. Du vil udelukkende blive præsenteret for de mest kompetente vikarer, uanset om du er på jagt efter faglærte håndværkere, autoriserede fagpersoner, specialarbejdere eller ufaglært arbejdskraft.

Du slipper for at skulle ansætte en fast medarbejder for blot efter kort tid at skulle afskedige ham eller hende igen. Og du skal ikke bøvle med pension, ferie, ATP og lignende – det sørger dit vikarbureau for.

Hvor finder jeg de bedste vikarer i Danmark?

Hvis du er på udkig efter et vikarbureau, som er leveringsdygtig i kvalificeret arbejdskraft landet over, kan du med fordel vælge DK Vikarservice ApS. DK Vikarservice ApS har mange års erfaring inden for vikarservice – klik ind på hjemmesiden dkvikarservice.dk og find din nye vikar i dag.

Flere Nyheder