Derfor hitter brugte Chanel tasker

25 januar 2022 Lærke L. S. Christensen

advertorial

Har du også dagdrømt om at købe en Chanel taske?

Har du også drømt om at købe en Chanel taske? Måske har du længe dånet over det ikoniske design og det æstetiske udtryk, der følger med Chanel tasken. Du er bestemt ikke den første. Måske har du også dagdrømt om at have én på armen, mens du går ned ad Paris’ gader, med en nyindkøbt caffe latte i hånden. Dog er det langt alle, som har gjort mere ud af det, end blot at drømme om Chanel tasken.

Det er nemlig ikke nogen hemmelighed, at Chanel er en af de mest luksuriøse designer-brands der findes, hvilket deres priser også afspejler. Rent økonomisk kan det derfor være svært at forsvare købet, hvorfor du måske også har tøvet, og blot blevet ved tanken.  

image

At købe designerfund second-hand er en helt unik mulighed! 

Har du nogensinde overvejet at købe brugte Chanel tasker? Det burde du, for det er en helt unik mulighed for at købe designerbrands til en reduceret omkostning for din pengepung, men også for at finde helt særlige fund. Der findes utallige særudgaver, unikamodeller og såkaldte “limited editions” på second-hand markedet, som man ikke “bare” lige ser på gaden. Hvis du eksempelvis køber en unik farve, i et tidsløst design, så kan du opnå det klassiske og elegante look, men samtidig skille dig ud fra mængden! 

Større indtryk med mindre aftryk på din økonomi og klimaforandringerne 

Når du køber en brugt Chanel taske, så køber du samtidig med omtanke for vores klima, fordi der ikke udnyttes energi på at skabe en helt ny taske. En snedig forbruger køber således både med omhu for sin private økonomi og vores fælles klima. Når du køber en brugt Chanel taske, så skaber du større indtryk på din personlige stil, men med et langt mindre aftryk på din økonomi og dit CO2-udslip. 

Flere Nyheder