Der ophober sig skidt over og under dørene

26 april 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Når man begynder at kunne se, at der er fnuller, nullermænd og andet, som der hober sig op under døren, når man åbner den, så er det virkelig ved at være tid til, at man får gjort den ren og støvsuget i området.

Det kan ende med at sætte sig så kraftigt, at det kan blive svært at åbne døren, og det kan sætte sig så godt fast, at man skal bruge knofedt for at fjerne det, eller man ligefrem bliver nødt til at slibe det væk.

Der er jo ikke noget som at have nogle helt nye flotte døre, hvilket kunne være nogle fra https://klarvinduer.no/dorer/dobbel-verandador , men de kommer jo ikke alene til at altid at se så flotte ud, så selvom man stadig synes, dørene er nye, og de ikke ser ud til at have så meget skidt omkring sig, så bør man lige tjekke efter.

Det kan jo være svært at se, når man står op, hvad der er under døren, men man er også for lille til at se, om der er noget ovenpå døren.

døre

Tjek efter for skidt over alt ved dørene

Det vil ikke være rart, hvis man står lige nær en dør, og der så kommer en lille vind og blæser en masse skidt ned fra den og direkte ned ad nakken på en.

Det kan kræve forskellige metoder til at gøre dørene rene, og man kan lige så godt få gjort rent ved alle ens døre, når man gør det ved den ene, så man ved, at man har ordnet dem alle sammen samtidig; så ved man også, at man skal tage alle dørene næste gang, hvor man dør den ene dør ren.

Selvom ikke alle døre er lige beskidte over og under sig, så er det bare nemmest, at man ordner dem alle samtidig.

Flere Nyheder