Brugbare og fordelagtige ting at sætte på ens dør

10 november 2021 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Man kan lige så godt udnytte ens dør til fulde, både hvis man har pladsmangel derhjemme, men også hvis man er kreativ og kan finde ud af at bruge det rum, som man lever i; om man så laver tingene selv, eller man køber det.

Det starter jo helt ved ens hoveddør, om man befinder sig på ydersiden eller indersiden, hvor der er spændende muligheder på begge fronter.

Døren er købt fra Klarwindows.co.uk, så det er en solid dør af god kvalitet, som man kan udnytte til mange fordele, så længe man ikke gør skade på den, hvorfor der kan være grund til at være forsigtig, når man starter ud med at udnytte den.

Det kan starte med ydersiden, hvor man kan sætte noget pynt op, der kan indikere personlighed, hvilket kan være smart i et lejlighedskompleks, så det er lettere at finde frem til den givne lejlighed.

image

Andet at sætte på ens dør til brug

Dog kan det så også være sådan noget som noget sæsonpynt, som man skifter ud efter humør og sæson, hvor man måske laver den slags selv.

Indenfor er der også andre muligheder for at udnytte den dør, og det kan være at sætte en dørmåtte her, hvis man ikke gider have den udenfor.

Så kan man sætte en knagerække på den, så man kan hænge ens overtøj og hatte her.
Faktisk kan man få plads til en hel del tøj her, hvis man vælger den rette knagerække.

Desuden kan man sætte en kurv op under ens brevsprække, hvis man har sådan en, så posten kan dumpe ned i den – hvis man har en hund, så kan det være smart at bruge en lukket kurv, så hunden ikke ødelægger posten.

Der er mange ting, som man kan finde på at udnytte ens dør med praktiske sager på.

Flere Nyheder